Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Våran frihet

Frihet?

kan det definieras, hur ska man hantera frihet när känslan är instängd
inte ens gud vet vad som har hänt.
Jag är fri, men till vilket pris?

Jag har mitt samhälle som en anstalt, repetera, repetera, Gröna siffror det är
vad man ska prestera
6 dagar i veckan dags o repetera, de klart de droger man inhalerar. För o palla detta skit
för man inte föddes vit , eller rik. Vi kämpar emot vågen och de döden som är vår slutstation
eller fängelset med en nergrävd miljon. Gud födde oss och sedan tar oss, allt mitt i mellan är upp till oss, vilka val vilka svar och alla krav är ett system uppbyggt kulturellt , i min värld där föddes man kriminell.
Det är allt de vill man ska kunna, så man inte börjar undra, varför inte alla kan leva som kungar
95 % av oss började som unga , vi va barn dömda av friheten demokrati.

Vi såg inga hopp , allt vi hade de va brott . Vem gav oss en anledning att leva gott?
Pistolerna gjorde oss galna, knarket gjorde oss glada, smärtan gjorde oss svaga
Brotten begicks hur ska jag kunna förklara? Vi levde på gatan
du vet de fanns inga alternativ
röstar hellre på en ärlig diktatur än en falsk demokrati.
De kallar oss fria men ger oss tre val, sjukhus, fängelse eller kyrkogården.
Stressen fick mig att tappa åren, tåren sluta inte rinna när brodern hamna på båren.
Hämnden gör en besatt, det är djävulen som har makt när du överlever av knark.


De få som hittar ut och varje dag är det barn som hittar in
Som i Ryssland där barn fastnar i lim , men här barn fastnar i syntetisk heroin.
De dömer oss på grunda av färgen vi bär sedan skapar en barriär
där vi som barn får sälja vår själ för att ha det dom alla andra redan hade
Smärtan va hög klart man börja med tradden , för om vi dämpar känslan
kan fortsätta kriga utan att tänka

Friheten är så kallad överskattad , den lilla frihet vi har måste vi också skatta
Betala för saker som vi föddes till att äga , Som luften, fisken eller viltet.

Sverige är fast beslutat , riktig kognitiv dissonans , statistiken säger annat men de ger oss inte en chans , stämplar oss kriminella för lite hash, när varken jag eller andra skadas, Fast i 70- talet de tror de är en saga.

De stämplar oss kriminella , klart du väljer andra vägen , vi föddes snälla men staten kvävde själen .




Fri vers (Fri form) av den råa sanningen.
Läst 110 gånger
Publicerad 2020-03-22 15:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

den råa sanningen.