Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dassrullar har blivit hårdvaluta i dessa dagar.


WC-RULLENS ERA

Nu äré mulet å trist
man sitter här å surar
på sin farstukvist
för bakom var knut Corona lurar
resolut me´virus å farlig smitta
maten må vi nu proviantera
å på dasset stillsamt sitta å fundera
för numera...……………………..
lever vi i wc-rullens era.



Gurra




Övriga genrer av gunnnar nylund VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-22 15:14



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Det var bättre förr då man med välbehag kunde torka sig med vissa journalisters nuna i tidningen som låg på dass.
2020-03-23

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Det verkar som massmänniskorna missuppfattat epidemin och tror
det handlar om maginfluensa,
fast det bara är en vanlig influensa,
vilken i allvarligare fall kan övergå
i lunginflammation där äldre med
underliggande anamneser,ligga i
riskzonen.
Massmänniska är synonymt med
masspsykos.

Endast de solitära hjältarna överleva.


2020-03-22

    Sefarge VIP
Toapapp-hamstring hos oss
Patron-hamstring i USA!Olika
Världar värderar orolig tid på
Olika sätt?
När nu Kina skrämt upp oss
och Stater reagerar. ..
Den som lever Får se
När Coronan stagnerar?

2020-03-22
  > Nästa text
< Föregående

gunnnar nylund
gunnnar nylund VIP