Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Social distans (Min klimatkamp 22/3)

Det verkar som om somliga har svårt med att hålla sig hemma. Att hålla social distans. Dom blir snabbt uttråkade, sägs det. Svårast är det för dom som är vana att vara aktiva mest hela tiden. Från den ena upplevelsen till den andra. Resor, kulturella evenemang, idrott, restaurangbesök... alltid något på gång.

Risken med att sluta vara ständigt aktiv är att man börjar höra sina egna tankar. Kanske den inre rösten säger: Vart är du på väg? Vilket slags liv lever du egentligen? Är det - hållbart? Hållbart för dig? Hållbart för den här planeten?

Lever du det liv du vill leva?




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-22 20:40



Bookmark and Share


    Askanden
introverta njuter!
ber att epidemin ska vara för evigt
2020-03-22
  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP