Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Känslobarriär

Låter din
sista tår
falla i min hand

och sedan
sluter jag handen
försöker fånga
ögonblicket

strör rosor
runt marken

för att lägga
en barriär
mellan dig och mig

en känslobarriär




Fri vers (Fri form) av Daniela I
Läst 436 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-03-22 20:52



Bookmark and Share


  ULJO
Så fint
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Daniela I
Daniela I