Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ny värld

Idag är en ny dag
med nya rädslor av
förtvivlan över tillståndet
blandat med stråk av hopp
och en underliggande känsla av
att det här klarar vi

Vi reser oss
en ny värld
kanske är i antågande




Fri vers av AA VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-23 00:21



Bookmark and Share


    Max Poisé
Så kan det nog bli...
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

AA VIP