Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Till dig IMP , som att stå på en stäpp ( bilden är inspirerad från en ryskstäpp krigare) ja nu bär det av till jobbet!.. visa sektorer funkar än utan problem!


Du du du...

 


 


Svarta stunder när man blir isolerad..


Som att stå på en ödslig plats...


Landmassorna tar aldrig slut, som en ändlös..


 


Stående i en virtuos , när vinden spelar sina mättade toner..


På ett osynligt klaver.


 


Du du du ...


Vart tar du vägen? Rädslan är övervägande stor..


Försvinner in i din bubbla..


ensamma står vi å stirrar ut över en ödslig stäpp..


 


Jag försöker göra så bra man kan, förklara mig hur rädslan bor där inne!


Visst försöker vi hitta varandra där i ödsligheten... ensamhetens landskap..


Du du du ...




Fri vers av danne //
Läst 146 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-23 06:25



Bookmark and Share


  WyS VIP
Fin beskrivning av nuet!
Själv är jag isolerad med C 19 symptom. Suttit på många möten med skolpersonal i trånga utrymmen. Tror att smittan är mer utbredd än vad som syns! Många på skolan sjuka förra veckan. Mår ganska bra, ingen feber men bortfall av lukt och smak! Hoppas vara igång nästa vecka igen. Tar skogspromenader och återhämtar mig.
Min granne är läkare och säger att mina symptom tyder på C 19. Hoppas bli immun så jag kan hjälpa andra här framöver! Kramis!
2020-03-25
  > Nästa text
< Föregående

danne //
danne //