Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den fattiga människors vaccin mot Corona.

 

 

 

Jag läste i Ryssland Putin gav befolkningen två alternativ, antingen 14 dagar i karantän eller 5 års fängelse.

i Rumänien är det fri rörlighet på eget initiativ av ansvar, det rör sig på grundval av certifikat.

Grekland gör isolering hemma.

Norge skickade romska befolkningen till sitt land Indien och Rumänien, eftersom de är immun mot denna röda pest och gör det svårt för landet.

Sverige immuniseras av konvojer av romer som har spottat våra gator i tio år.

Sverige har inte "kapitulerat" framför den rosa pesten.

Sverige är i hög grad immun, och den 14 april lyfter upp till och med Spanien sin gardin för ett normalt liv.

 

 

i det land där jag växte upp

I min barndom, när influensan var som värst, spottade de sjuka studenterna på de friska.

 

dagisbarnen spottar fortfarande ut varningen och spottade på varandra som katter fångade i parningens hetta.

 

så viruset eliminerades på mycket kort tid och sedan pratade vi om det i 14 dagar, och efter den sista påskdagen var vi friska igen för att komma till skolan, då var frågor om vad vi lärde oss av all denna galenskap?

ja, varje generation förnyar sin immunitet i överlägsenhet av Corona-viruset, som har funnits i 3 000 år, inget nytt, förutom att det alltid handlar om att lägga ett

 karbåreblad över munnen.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-23 07:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP