Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Samklang med en vacker själ!

Samklang med en vacker själ

– JA vännen allt är väl!

 

Jag är här i nuet

Väntar och värmer

 

Känner vår puls

Den är oändligt nära

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2020-03-23

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 297 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-23 08:27



Bookmark and Share


  Margit Grell VIP
Fint!
2020-03-28

  angela Täubert fd Jansson VIP
I drömmarnas värld är allt vackert möjligt. Det vackra "kände" jag här.
2020-03-24

  lila fjäderblomman VIP
Vackert och laddat!
2020-03-23

    Max Poisé
Snyggt..tack för denna...
2020-03-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Samspel ett under
att få vara med om
som om Eden öppnats
för en då, då är det ju
bara att passa på...
Att tassa in då...
2020-03-23

  Marita Ohlquist VIP
Mjukt, fint och alldeles underbart!
2020-03-23

  ULJO
Vackert
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin