Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Som ett rostigt rör i livet!

Ett rostigt rör på marken berör

Men allt är ok!

 

Forsen skummar kraft i ån

Livet rinner i gift längs å banken

 

En kall men samtidigt ljum vårvind brisar lätt

Tankar om kommande dagar

 

Världen är kanske i ett styrt kaus

Det förflutna har berättat!

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2020-03-23




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 270 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-23 08:29



Bookmark and Share


  Margit Grell VIP
Väcker tankar i ett Nu!
2020-03-28

  lila fjäderblomman VIP
allt finns nog samtidigt- vi behöver både se allt och samtidigt fokusera på det goda, positiva och kraftfulla (tänker jag)
2020-03-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Gamla krafter
kan slå an, det
vet vi alle man...
Bakåt trampa nog
fel håll att stampa
bättre framåt klampa
om trötthet tar över
söver, bara att campa!
2020-03-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande!
2020-03-23

  Maria Sundelin VIP
I allt levande finns en historia
Kramar
2020-03-23

    ej medlem längre
Vilket väl fångat nu!
2020-03-23

  ULJO
Liknande kaus har funnits i generationer. Är väl naturens sätt att rensa
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin