Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är kärleken där?

 

Varje natt ber jag om styrka

Närhet och värme

 

Vad är väl en fjäderlätt beröring värd?

Jag reser bort i min dröm

 

Låter mig omsvepas av nuet

Känslan av läppars beröring

 

Är kärleken där?

Jag har inget svar just nu!

 

Blir galen av vardagens tristess

Fångar drömmens mystik

 

Missar kanske chanser

Fortsätter att vänta, kanske kanske?

 

 

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2020-03-23

 




Fri vers av Lars Hedlin
Läst 348 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-03-23 08:57



Bookmark and Share


    Birgersdotter VIP
i dessa tider så stämmer det sannerligen...
2020-04-17

  Anya VIP
Jaa man kan sannerligen bli galen av vardagens tristess. Gäller att försöka aktivera sig...tänker jag.
2020-03-31

  Silverflowerpoet VIP
Hög igenkänning där! <3
Väl beskrivet och vacker som bara du kan beskriva det.
2020-03-31

  WyS VIP
Vackra berörande ord som känns igen!
2020-03-30

  Nils-Robert
Melankoliska rader om längtan. Fint ordat. Värd att läsa.
2020-03-24

  Alysse VIP
Längtansfylld text
känslorna flödar
så fint beskrivet
2020-03-23

  lila fjäderblomman VIP
Längtan- önskan skickas ut i etern.
Väntan- gör dig redo! :)
2020-03-23

  Ewa-Britt Nilson VIP
Väntan kan
bli lång men
kommer man
igång går det lätt
om man nynnar
på rätt sång... .. .
2020-03-23

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om längtan efter kärleken!
2020-03-23

    ej medlem längre
Så nära finns det magiska!
2020-03-23

  ULJO
Längtan efter kärlekens underbara attribut.
2020-03-23

  angela Täubert fd Jansson VIP
Fångar drömmens mystik....
den som ändå kunde det. :)
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin