Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

dekadens

ur dåtid
frodas framtid
på sin höjd
av egen kraft

ur hålor
växer hjältar
som annars aldrig
hade funnits

vi kommer överleva
de konflikter som serveras
vi kommer sluta fred ur
de krig som startas

men vi kommer inte
längre kunna fingera
att vi lever ett (underbart) liv

när solen går ner
flyttar även fasorna
som stöter ut den
största farsoten av dem alla

vi




Fri vers (Prosapoesi) av Max Poisé
Läst 462 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-26 14:46



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Hur skickligt du bygger upp hela den här texten för maximal effekt. Innehållet är slagkraftigt och mycket visuellt. Mycket snyggt!
2020-03-27

    ej medlem längre
Mitt i prick Max, applåder..
2020-03-26

    Lena Staaf VIP
Ja det är vi som förstör, förgör och förgörs. Vi kanske kan leva vidare. Men det beror på oss.
2020-03-26

  Marita Ohlquist VIP
Vi bär framtiden i våra händer till kommande generationer, måste hållas varsamt!
2020-03-26

  Öknens Ros VIP
Vi är dömda att leva på jorden, hur vi brukar jorden är avgörande för framtida generationer.
2020-03-26

  ULJO
Vi själva jordens största fara. Vi jordens rovdjur. Som man bäddar får man ligga.
2020-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Max Poisé