Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara för din skull


Blekt
är ljuset
innan
morgon
gryr

Över taken
blicken far

Börjar
sin resa
mot
en helt ny
dag

Med
linsen
öppen
mot
spridda
strålars gull

Som finns
därute

Bara för
din skull




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-23 11:41



Bookmark and Share


    Max Poisé
Vackert stämningsfullt!
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP