Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(melodi: Kallejohansvamp)


Corona special


Toalettpapper, toalettpapper,
toalettpapp-lettpapp-lettpapper,
toalettpapper, toalettpapper,
toalettpapp-lettpapp-lettpapper

Toalettpapper, toalettpapper,
varför-finns-det-inte-ett-papper,
toalettpapper, toalettpapper,
något-verkar-ha-gått-snett-papper

Toalettpapper, toalettpapper,
vad-i-fridens-namn-har-skett-papper,
toalettpapper-toalettpapper,
vi-får-använda-servettpapper

Toalettpapper, toalettpapper,
langa-hit-en-värktablett-papper,
toalettpapper, toalettpapper,
mot-den chock-paniken-gett-papper

Toalettpapper, toalettpapper,
vissa-har-det-alltför-fett-papper,
toalettpapper, toalettpapper,
allt-har-uppköpts-av-nå’n-sprätt-papper,
nödig-bortom-sans-och-vett-papper!



22/3 2020




Övriga genrer (Visa/Sångtext) av Lena Söderkvist VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-23 15:34



Bookmark and Share


  Anders Frankenberg Waster
Det här skulle ju sjungas (i andlöst tempo) från en scen !

Det är kanske inte det djupsinnigaste du har skrivit - men jag skrattar så tårarna trillar !
Och rimmandet rymmer närmast "Rammelska" kvaliteter !

2020-07-18

  Magdalena Eriksson VIP
Knas där!
2020-03-23

    Max Poisé
Hehe...
2020-03-23
  > Nästa text
< Föregående

Lena Söderkvist VIP