Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ATT SLÄPPA IN....

Så svårt med tillit, vara för
nära. Kroppen skriker kom
hit! den brännande känslan.
Önskan att släppa in, hoppet,
längtan ska det bära, många
dubbla budskap i kroppen då,
vem vågar jag lita på?

Viljan, tron på framtiden,
värmen, närheten, den stora
saknaden. Älska, älskar stora
ord, backar sen, Saknar men
vågar inte, hämmar mig, så
rädd för att bränna mig.

Ta chansen, jag vet, även om
jag tappar ballansen inför det.
Våga tro, fyllas med ro, känna
värmen i kramen, närheten,
bara sitta där med armen om
din rygg och vara trygg.




Bunden vers av Stefan Bergström
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-23 16:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stefan Bergström
Stefan Bergström