Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mitt liv som död

om jag inte tog

livet av mig varje dag

    

fanns jag hudlös

 

för nära denna dunkla snårskog av

liv

som drar mig tungt mot jorden

 

lämnar mig med en frätande

längtan att

klättra

uppåt mot himmeln

närmare

till närhet med mina

närmaste

lysande

 

stjärnor




Fri vers av pixter
Läst 174 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-23 18:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pixter
pixter