Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Viktiga människor (Min klimatkamp 23/3)

Igår höll statsministern tal till nationen. Han nämnde hur viktiga de människor är som arbetar inom vård och omsorg. Och om allas vårt ansvar att begränsa smittspridningen.

I dag läser jag kommentarer från förtvivlade människor som försöker ta sig på ett säkert sätt till sina arbetsplatser på sjukhus, vårdboenden och skolor, och som får trängas på överfulla bussar. Storstockholm har valt att kraftigt dra ner på busstrafiken i rusningstid. Orsaken är dels brist på förare, dels minskat resande. Förväntat minskat resande. Trodde dom att folk skulle promenera från Nacka, Tyresö, Ekerö osv? Att sjuksköterskor skulle "jobba hemifrån"?

Allas vårt ansvar?




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-23 20:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP