Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I en tid då revolution anses passé, så introducerar jag BUS. :) mera BUS ÅT FOLKET!!!!!


jag grät igen -tack gode gud


Tårarna kom tillbaks
Tack gode gud
Jag gråter igen

Ett halvår I dimman
En grå, tjock dimma fylld av tristess

Hur orkar ni?

Hur orkar ni leva så jämnlugnt?

Får ni aldrig lust att krossa fönster, höja näven och rösten till kamp, till högt opassande skratt vid fel tillfällen, tills ni blir utkörda av moralens väktare.

Fy Skäms

Vuxna gör inte så

Dansa dansa
Älska, älska till ert hjärta brister

Får ni aldrig lust?



Honungsblandad senap på morot I ugn

Med en skvätt av örtsalt.
Visst är det gott, men
what is it without the rebellion boiling in me?





Övriga genrer av Kristina Olsson
Läst 449 gånger
Publicerad 2006-07-06 23:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Kristina Olsson
Kristina Olsson