Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alarmism

Alarmismen i medier
kontrasterar mot vardagslunken
som för tillfället går i en makligare lunk

Det är vår i luften
och ljuset omfamnar oss

Är det så att undergången är nära
att samhället såsom vi är vana vid
snart är ett minne blott
för dem som är kvar

I så fall ska jag fortsätta njuta
av ett glas gott rött vin
och invänta stunden i stilllhet

Skål!





Fri vers av AA VIP
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-24 00:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

AA VIP