Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


sorgligt ändå

Jag kan tänka
att det är sorgligt ändå
om du fylls av bävan
av bara tanken på
att tvingas stanna hemma
med dem du håller kär
jag förstår dock
att det skrämmer
dig som ensam är




Fri vers (Prosapoesi) av Lialdoh VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-24 00:52



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
Den var fundersam
tvåsamhet kan vara ensamhet
då tvåsamheten inte stämmer
ensamhet är som en tom påse till vi fyller den ..:)
2020-06-29
  > Nästa text
< Föregående

Lialdoh
Lialdoh VIP