Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Patriks liv

Det fanns en kille som hette Patrik
Han hade blåa ögon och var brunett
Som extra jobbade han på en biltvätt
Men vid 30 års ålder han självmord begick

Han hade träffat en tjej och blivit förälskad i ett ögonblick
Hon var vacker, lång och log brett
Vem som helst skulle falla för henne lätt
Det tog inte länge innan även hon känslor för Patrik fick

Hon var stark och tuff
Och hennes namn var Katarina
Tillsammans blev det paret snåljåp

Men hennes känslor för Patrik visade sig vara en bluff
Hon lämnade honom för sin bästa vän Josefina
Och Patrik blev ensam med ett litet kylskåp




Bunden vers (Sonett) av G.F.N
Läst 125 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-24 09:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

G.F.N
G.F.N