Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Man blir inte äldre än man gör sig. Eller?


Karaktär


Ordet
gammal
har ändrat
karaktär

Nu är
det inte bara
just gammal
man är

Nu hör man
till dom
äldre,äldre..
Eller kanske
70 plus

Och inte
ska man
gå och handla
eller åka buss

Men kanske
man till sist
når fram
till
flockimmunitet

Det ord som
ingen visste

Men numera
alla vet




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-24 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP