Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min kropp (2002-11-18)

Min kropp. Mitt liv
Vårt jordeliv som ett timglas
Sanden rinner genom existensen
Den begränsade vistelsen. Pjäser
av olika storlekar och formationer i akter
Din gömd i mörker
Min i mörker och ljus. Ett starkt sken
ljusets ljus ur mörkrets mörker
Spelplanen darrar vid avlägsning
Andhämtningen syns i glasens bubblor
som en tom rymd. Alltets och evighetens
tomma rymd. Helheten är fullkomlig
Sugrörsandhämtning tung och begärande
efter mer
Krävande tung och begärande




Fri vers av kpoesi
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-24 10:14



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Nytt drag eller... Schack.. matt?
2020-03-25
  > Nästa text
< Föregående

kpoesi
kpoesi