Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Bild: ULJO


Vid min sida

Sätt dig ner hos mig
och lyssna till min sång
koppla av från allt
för kvällen kan bli lång
vi kanske dricker vin
och tänder några ljus
tar del av musiken
från vågens sköna brus

Sätt dig vid min sida
och lämna alla krav
njut med mig i stunden
i ljuvlighetens nav
vi behöver inte bry oss
om bankernas pengar
eller polisen på gatan
och alla olagliga svängar

Sätt dig här i gräset
där naturen är skön
blommorna omkring oss
och ängsmarken grön
lyssna på vindens ljud
som trakterar vår låt
den om kärlekssagan
och utan känslig gråt

Sätt dig här i soffan
när kvällen går mot natt
vi kan umgås länge
kring vänskap och skratt
ljuslågan den kan brinna
till kyssar och smek
tillsammans vid min sida
blir kärleken vår lek

(Copyright © ULJO




Bunden vers (Rim) av ULJO
Läst 539 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-05-14 07:58



Bookmark and Share


  Eva Helene VIP
En skön oas med kärlekens förtecken.
2020-05-25

  Solstrale VIP
ögonen tåras av denna perfekta skönhet du oss ger i ord och metaforer!
2020-05-20

  ResenärGenomLivet VIP
Så ljuvligt nära och vackert...
2020-05-16

  Eva Langrath VIP
Vacker kärleksvisa
2020-05-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Som en vacker kärlekens höga visa i sitt lågmälda tilltal.
2020-05-14

  wiria77
vacker kärlekspoesi
2020-05-14

  Feliaxel VIP
Fantastiska rader
2020-05-14

  Marita Ohlquist VIP
Underbar kärlekspoesi!
2020-05-14

    Lena Staaf VIP
Vackert skrivet om att vila i kärleken.
2020-05-14

  Öknens Ros VIP
Lågmält och vackert om kärleken.
2020-05-14

  Maria Sundelin VIP
Vackert om gemenskap
2020-05-14

  Kungskobran VIP
Fint romantiskt
2020-05-14
  > Nästa text
< Föregående

ULJO
ULJO