Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

drömmar om natten

På natten minnen mot mig strömmar
det är slut på framtidsdrömmar,
på natten lever jag livet omigen.
det finns inga sen...
,vet inte hur länge man orkar,
när lusten bara torkar
men det går så länge det går
just nu lever jag av det som var igår!




Bunden vers (Rim) av charlotte VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-24 13:23



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörande och vemodigt!
2020-03-25

  Kungskobran VIP
Så ödesmättat
2020-03-25
  > Nästa text
< Föregående

charlotte
charlotte VIP