Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Surtsey

Orden är av tidvatten
om morgonen närmar de sig ur drömmen, strömmande
tar de med sig bleka små krabbor, blåstång, maneter
ur horisontens genomskinliga skål
och där bakom, nattens språk
den outtalbara himlen

och hennes tungomål smakar på ditt
räknar de förlorade
i burar av månljus,
kratrarnas viskningar




Fri vers av Grävling
Läst 174 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-24 13:52



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Magiskt, vackert.
2020-03-24

  Larz Gustafsson VIP
Minns när den uppstod.
TV visade.
2020-03-24

    ej medlem längre
Du får hela naturen att tala ett språk vi nästan glömt genom pappret mun och din magiska penna.
2020-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling