Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gå din väg

Se på dem från backspegeln
Just där de blev kvar
När du gick vidare.




Fri vers (Fri form) av Lupinen
Läst 92 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-24 16:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lupinen