Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Toner och tankar

Det finns toner som spelar på en nivå
Det finns tankar som är svåra att tänka på
Det finns stunder att minnas och viljan att nå
Ögonblicken som fångades och skrevs ner

Lodrätt.

Ibland sägs känslan högt och friskt
Ibland är den gömd och tyst
Ibland får den evigt liv i skrift
Ibland glöms den bort och försvinner

Fallande.

Men den som en gång var
Och den som en gång såg
Är den som en gång får
Tänka tillbaka

.




Fri vers av Lupinen
Läst 86 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-24 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lupinen