Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett krav, varken mer eller mindre


Om du faller mig i smaken
Och du gillar den där baken
Får du följa med mig hem.

Men det finns ett krav

Kan du ta det
ska jag va det
- Din för en kväll.

Rör dig med känsla
Nå mig med finess
Se mig
Djupt i ögonen

Men jag sparar inte ditt nummer
Även om du skriver på lapp
Finns du inte som kontakt
Och jag skaffar snart ny lur

Men tack för dansen,
Hörru.




Fri vers (Fri form) av Lupinen
Läst 98 gånger
Publicerad 2020-03-24 19:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lupinen