Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

popcorn/pisspaus







världen brinner
jag äter upp all mat
slukar mer än jag behöver
som om det gjorde den glad
chokladen smälter
häll upp den i ett glas
jag ser på världen
när skärmen slocknat
strömavbrotten pockar
uppmärksamhet
jo det brinner
så jag kan se nåt
tar sig där ute
det luktar bränt kött
i vår atmosfär
mitt blodomlopp
popcorn-pop
över lågan
gå på toa
se på strålen
den är hel om nåt
tända veken
romantiska skenet
hoppas tv:n
inte är mörkrädd





Fri vers av Love Död
Läst 149 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-03-24 20:47



Bookmark and Share


  Millner VIP
Höll på att skriva sjukt bra
Väldigt bra menar jag förstås.
2020-04-15

    Lena Staaf VIP
Spännande dikt med oväntade formuleringar!
2020-03-24
  > Nästa text
< Föregående

Love Död
Love Död