Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Daggljus

Att lyssna
på dessa namnlösa minnen
att veckla upp deras sköra höljen
lyfta ur fuktiga kartonger
till regnets morsekod mot fönsterblecket

och mellan de nyinflyttade barnen
strövar sorgens blinda trana
med halsen böjd som i bön

och allt vi skulle lämna,
allting vi förlorat
blir till isbitar på tungan
en sång som sakta smälter,
en smak av tid




Fri vers av Grävling
Läst 147 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-25 00:02



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Mästerligt, vackert om svåra känslor !
2020-03-25

  Kungskobran VIP
Så ödesmättat
2020-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling