Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Återpublicering: Ett smakprov ur min kommande diktsamling.


är och ändå inte

 

 

utan ord

men med andedräkters språk

kurar jag afton

i mörkrets och tystnadens omfamning

trygg i det ofattbart större

 

i det okända

vilar jag leende

blundar och möter

nuets utsträckta evighet

 




Bunden vers (Annat versmått) av Per Rydberg
Läst 320 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-03-25 08:37



Bookmark and Share


  bo.rackson
Tjusig...suverän ordkonst...
2020-03-31

  Åse Tropp VIP
Fint snidat!
2020-03-30

    Lena Staaf VIP
Vacker dikt med trygg känsla.
2020-03-25

  Solweig Jansson VIP
Åh, så fint !
2020-03-25

    ej medlem längre
Trösterikt och tillitsfullt!
2020-03-25

  lodjuret/seglare VIP
Texten är intressant men skapar frågan för dagen. Att jag har rätt att dö, när den dagen kommer, är väl självklart. Frågan är istället 'Har jag rätt att leva? Och hur då i så fall?'
2020-03-25
  > Nästa text
< Föregående

Per Rydberg
Per Rydberg