Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I väntan på sommartid: I detta avseende sa Isaac Newton: "Människor är ensamma eftersom de bygger murar istället för broar”…


Kyssas med ögonen i luften.

 

 

*Påsken är ljuset tider, även för Donald Trump. som kommer att öppna Amerika. för det lät smält klorinsarin partiklar under hela välden spöksanering uppdrag. Avklarat, folket fick svåra andningsbesvär, redan i december 2019 12 20 i Orlando vars lunga på den försök människa torkade på 3 dagar. Bilder som vi ser idag för covid-19 info.

Dessa ovärdiga dagar är på gott och ond och kommer att diskuteras i press för dem som söker någonting annat på Internat en bara läsa titel på en artikel. dvs bland serösa ämne artiklar folk kommer att hallucinera i dag drömmar, jag erfarande redan igår hur en papa lediga män raggar bland små kommentarerna,"om trängsel i kollektiv trafiken".

För oss i Sverige-Europa börjar Natoövning officiellt:  april, mai, juni, juli. det kan förvänta oss som kvinnor till vad som helst för att friare kommer att sprida sig genom landet och den gröna.Det handlar jo ändå 24%BNP minus i europa!

Om man misstänker att träffat på en sådan fånga det som på en Pokémon för att det ändå kommer att förflyktigas under Sol- och vårare tider.    som viruset-covid-19;




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 120 gånger
Publicerad 2020-03-25 08:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP