Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
aka... Efter regn kommer sol, sägs det. Måtte det gälla även dagens 'dåligheter'. En del positiva effekter av ett eller annat virus. Fallen av 'dåligheter' förefaller att gå ned till ett 'minimum'. Även det verkar gå på sparlåga. Så länge det nu varar.


Utveckling tar gärna två steg framåt o två tillb





Om det inte funnits tevelision
hade en annan
suttit förnöjt tillbakalutad
i en fåtölj och tittat på radion.





(Taxi var god dröj. Bilden är tagen
'ute vid Waldemarsudde',
medan det ännu låg is på sjön,
söder om Dalarna.)




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 402 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-25 09:01



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Det låter bättre för den som ser på ljudkällan. Därför finns konservhus.
2022-08-24

  Magdalena Eriksson VIP
Television ja den lever vi ... roligt skrivet om å sita framför radion istället ifall
att inte .....tv fanns
2020-03-25
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP