Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankens flykt


Dagsvers (lite på distans)


”Intet är
som väntans
tider”

Det blir
bättre
vad det lider

Tänk så gott
du kan

På allt det
du i
världen fann

Låt
tanken
vandra vid
över
hedens
hjortronmyr

Över
skog och park

För att sedan
ta en
promenad

Lite på
distans

från grannens
mark

Till din längtans
park




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-25 09:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP