Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min son, du ÄR (2000-06-04)

Du är
styrkan i min svaghet
ljuset i mitt mörker
kärleken i mitt hat

Du är
rikedomen i min fattigdom
visheten i min dumhet
skrattet i mitt gråt

Du är
lyckan i min sorg
lugnet i min oro
framtiden i mitt förflutna

Du är
värmen i min kyla
tryggheten i min osäkerhet
svaret på mina frågor

Du är
Min Son




Fri vers av kpoesi
Läst 116 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-25 11:17



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow! Så innerligt och kärleksfullt.

2020-03-25
  > Nästa text
< Föregående

kpoesi
kpoesi