Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rör mig! (2000-11-12)

Rör mig, bara rör mig!

Ta mig, ta på mig, förför mig!

Gör mig, gör dig för mig!

Förgör mig, gör för mig, ta för dig!

Ta för mig, ge dig!

Ge dig på mig, ge på mig!

Ge dig, ge dig för mig!

För mig, för du mig!

Förstör mig, kör med mig!

Rör mig, bara rör mig!




Fri vers av kpoesi
Läst 95 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-25 11:35



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Berör...
2020-03-25
  > Nästa text
< Föregående

kpoesi
kpoesi