Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Idag kl. 12

 

Svensk tid och italiensk, Papa Påven uppmanar att vi ska säga en bön för Covid-19 avtar! 

https://rugaciuneatatalnostru.wordpress.com/2013/04/22/rugaciunea-tatal-nostru-in-46-de-limbi-ale-lumii/

Vår Fader, du som är i himlen.
Låt ditt namn bli helgat.
Låt ditt rike komma.
Låt din vilja ske, på jorden så som i himlen.
Ge oss idag det bröd vi behöver.
Och förlåt oss våra skulder,
liksom vi har förlåtit dem som står i skuld till oss.
Och utsätt oss inte för prövning,
utan rädda oss från det onda.
Ditt är riket,
din är makten och äran,
i evighet.
Amen.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 102 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-03-25 11:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP