Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in
 
@Pierre Hayek


"Svenskens Dubbelmoralism"

Under rådande omständigheter då solen ännu skiner och vi alla längtar till Sommaren, svensken tror att det skall råda bot på fienden som härjar i vårt avlånga land.

Bara vi har solens varma strålar, då öppnar världen åter sina dörrar för oss likbleka svenskar att besöka, med öppna armar skall vi välkomnas.

Allt detta finns att läsa på internet, där finns också att läsa att 6 svensk somalier dukat under för fienden, dessa stackare hade totalt blivit desinformerade, av vem? av staten? de egna?. Svensken tycker att dessa individer skall skylla sig själva för att de haft språkbrister i svenska språket och vill ej heller foga in sig i den svenska flocken, oftast är det alfahanar som gapar störst.

De välbetalda medelklassen vallar sina skidor och gör i ordning för att dra sig norr ut, snart är Kalle, Lisa och Lars redo att åka till den underbara fjällen och äntligen få glida ner från bergets topp och känna njutningens G-punkt.

Dessa är klara med att de varken har språkbrister i svenska språket förvisso har de allesammans en tv apparat hemma av det dyraste slaget, deras världsbild och intellekt är det heller inget fel på..Nej

De har bara lite svårt att anpassa sig i det rådande samhälles klimatet, just nu passar det sig inte att vara en del av samhället, att följa direktiv finns inte på världskartan, sånt får arbetarklassen stå ut med.

Dubbelmoralismen har ännu inte nåt sin topp
Prosa (100-ordare) av Feniciern
Läst 68 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-25 12:04Bookmark and Share


  Jaramald VIP
Ett delat land, där ingen sätter ner foten eller slår näven i bordet...
2020-06-21
  > Nästa text
< Föregående

Feniciern
Feniciern