Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Dikt-Grubbel 1



Prydnad

Ska dina rader skratta
eller värka?
Människa på gott och ont,
din dikt är du.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Känsla och kontakt

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 168 gånger
Publicerad 2020-07-11 08:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP