Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


"Send me nudes"

 

Viska sensuellt, med fingret på knappen.
Hur sugen du är på att trycka send just nu!
Även om du darrar av nervositet.

 

 

“I want your #ootd on top of me.
Din #ootd on top of me.”
Din outfit of the day på golvet!

 

 

Posera din självkänsla på en skala
mellan 1 och 10 framför linsen.
Hur låter sexig när hon är GRrrrr!
Hur urringad är din humor?
Strippa din attityd framför mina läppar.
Blotta ditt skratt du gömt i fickorna.
Smiska alla fördomar på stjärten!
Förför mig i profil.

 


Åma dig för mig framför kameran.
Få mina drömmar i brygga under täcket.
Jag vill nynna på Ginuwine “Pony” i huvudet
När jag strippar för dig också!
Den där toppen du har är så
“Wine wine slow for me”.
Dina tajts så tajta, jag kan
urskilja konturerna av din själs spegel.

 

 

 

Jag vill kunna fingra på tankarna i ditt hår.
Fantisera om att känna ditt D N A.
Om du var All mine hade jag skippat förspelet,
gått ner på knä! Please...
“Send me nudes.”

 

 

Hasa ner mina trosor med blicken.
Låt min nyfikenhet vila på en höft.
Kittla min vildaste fantasi med tungan.
Få mig att se pixlarna i ditt huvud.
Mig att tappa hakan när jag
ser hur villig du är att älska naken. 
Ge mig din klädstil.

 


You know...

 

 


Det är så mycket du säger
men så lite du talar om




Fri vers av Hon kallar sig poet VIP
Läst 342 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-03-28 17:37



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
så himla bra
sensuellt med ett otroligt flyt
2020-12-16

  Gin83
Oerhört sensuellt
Stark och känns att läsa
Du skriver väldigt modernt
Gillar ditt uttryck
2020-11-08

  Öknens Ros VIP
Du har ett härligt språk, eggande bilder.
2020-03-29

  Mats Edin VIP
Stark, avklädande
2020-03-29

  Ulf D VIP
Lysande sista två rader!
2020-03-28
  > Nästa text
< Föregående

Hon kallar sig poet
Hon kallar sig poet VIP