Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till Carro från mei, Winsy. W ^_^


Hon bor i Zabbos ficka

Klo är en mkt smart flikka
Som bor i Zabbos ficka
Hon är snäll & rolig & säjer ofta ;o
Hon gillar att på sommaren softa
Hon skriver bra och syr kjolar som få
Medans hon är duktig och kämpar på
Hon tycker mycket och är ganska cool
Hon vill om hon orkar flyta på som i en pool
Om Klo ville det skulle Winsy. W kunna vara hennes vän
Om det inte visade sei att hon egentligen hette Sven ;o




Fri vers av flikkan i hörnet
Läst 514 gånger
Publicerad 2006-07-07 02:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

flikkan i hörnet