Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bara början (Min klimatkamp 25/3)

Det är otäckt att se hur fort allt i samhället faller samman. Nej, inte allt, inte än, men mycket. Hur små marginaler många har, både företag och privatpersoner. Den där årslönen på banken som Anne Wibble sa att alla borde ha, hur många har det?

Somliga kunde kanske ha avstått från några dyra resor och faktiskt haft en sparad årslön, men andra har aldrig haft någon realistisk möjlighet att spara till ens en månadslön. Och alla företag som lever på kredit? När inkomsterna minskar eller försvinner helt finns ingenting att betala fasta kostnader med.

För att inte tala om alla lager som inte finns. Allt som man trodde fanns några klick bort i en onlinebutik. Skyddsutrustning inom vården t ex...

Om detta bara är början, vad väntar då vid slutet?




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 107 gånger
Publicerad 2020-03-25 21:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP