Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blocköverskridande!

Jag skrider till verket...
Går till konsten.

Skrider till verket...
Skriver eller målar konsten...
Eller gör konsten på annat sätt...?

När jag skapar...
Skriver jag i ett block, bestående av små lappar, post-it`s
Och i detta läge är jag kreativ...

Numera är jag gränsöverskridande...
Blocköverskridande...
Pendlar mellan det kreativa skapandet,
OCH
ATT sätta viktiga ämnen, såsom en journalist skulle behandla i text, viktiga ämnen, fastän journalister idag ofta bara lyder order, och förlorar det viktiga ämnet/budskapet på vägen.

Jag är ingen journalist,
men kanske en dag...
Att jag BLIR...
För att jag LÅTSAS!




Bunden vers av Mim
Läst 84 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-03-26 05:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim