Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

...

 

 

blended my soul with fresh dew

sensed the fragrance of the night

cloud flower fastened on my hair




Fri vers av Rise Little One
Läst 153 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-03-26 09:31



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Härligt vackert :)
2020-03-29

  Nils-Robert
Vackra rader.
2020-03-26

  Quasimodo
Ett skönt uppvaknade!
2020-03-26

  Marita Ohlquist VIP
Dagens första lästa text, tack för den!
2020-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Rise Little One
Rise Little One