Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Slå dig fri (från osynliga bojor) (2001-02-23)

Slå dig fri från osynliga bojor,
från de inskränktas sätt att tänka
och alla dess fängslande nojor.

Hämta kraften ur ditt sjätte sinne,
inte från passerade tiders tankar och idéer,
vad du behöver finns i ditt eget minne.

Jag talar om barndomens första år,
och kanske längre bort ändå,
Ja, du kan gå så långt tillbaks du bara når.

Meditera dig fram till ett nyttigare tänkande
Dela med dig till dina bröder och systrar
Det kommer att resultera i ett evigt länkande.

Sedan kan vi leva i harmoni med varandra,
i en kärleksfull, förhoppningsfull värld,
förenade i tanken utan att ihärdigt klandra.




Fri vers av kpoesi
Läst 89 gånger
Publicerad 2020-03-26 09:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kpoesi
kpoesi