Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tankar (2000-03-09)

I mina tankar finns det frågor
I mitt hjärta finns det svar
I min själ finns det plågor
som mina tankar håller kvar

I mina tankar finns det lagar
I mitt hjärta finns det känslor
I min själ finns det dagar
som i mina tankar bor

I mina tankar finns det logik
I mitt hjärta finns en bro
I min själ finns ett skrik
som ger mina tankar oro

I mina tankar finns det kval
I mitt hjärta finns det glädje
I min själ finns en sal
som mina tankar vågar medge

I mina tankar finns det hopp
I mitt hjärta finns det tro
I min själ finns en kärlek
som i mina tankar kan gro.




Fri vers av kpoesi
Läst 92 gånger
Publicerad 2020-03-26 09:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kpoesi
kpoesi