Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Världen har tryckt på paus

vingar av bly,
gör det svårt att lyfta från marken.
I en tid som nu

en röst från universum gör sig hörd,
där vi måste lyssna och förstå
ett viktigt budskap

världen har tryckt på paus
man kan höra minsta knappnål
falla

någon slags förändring,
en kärleksfullare värld där
empati segrar över egoism

i en tid som nu




Fri vers av vargtass
Läst 185 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-03-26 10:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

vargtass
vargtass