Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jonathan Unge


Rasism

 

 

högst

funktionell

strukturell

rasism

 

strilar 

ner

genom

samhällets

lager

 

du som

är rädd

för det

okända

är skyddad

 

 

 




Fri vers (Fri form) av Spik
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-06-06 13:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Spik
Spik