Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
För att stödja idrotten som drabbas kraftigt av pågående pandemi repriserar jag här min limerick från fotbolls-VM i Tyskland 2006.


Svinaktigt

En straffläggare i Hertha Berlin 
fick alltid en knorr som var fin 
så fort han slog bollen 
tappa´målvakten kollen 
ty den sig vred som en svans på ett svin.




Bunden vers (Limerick) av limerick VIP
Läst 345 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-03-26 16:02



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Tyvärr är inte just Herta Berlin ett lag som ligger på en övre halvan av tabellen. Så en annan tänker att de kanske var bra när de mötte lag som hade 'en illa dag'. Och det har vi ju alla människor ibland. Liksom att ha stundom en 'god dag', vilket väl är ett sätt att hälsa, utöver att säga hej. Har inte sett 'franska kyssar' eller 'high five' på senaste tiden. Det beror nog på säsongen. Inte heller har vänner spankulerat på golfbanan heller, förmodligen på grund av vädret och för årstiden ej omskötta gräsmattor. Konstgräs av plast, har inte hittat den sporten än heller. Men gott om hål finns det där ute i mera verkligheten. Tandläkare sysselsätter sig med att spela golf, min tandläkare utgör inget undantag där.
2020-03-26

  thyra
Tack för skratt!
2020-03-26

  Marita Ohlquist VIP
Fyndigt!
2020-03-26
  > Nästa text
< Föregående

limerick
limerick VIP

Mina favoriter
Hålla truten-limerick