Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vitt

Vid en ingång till katakomberna
där de döda strövar obehindrade
av sina kött och hudar
vänder de sina blinda ansikten
i tyst vördnad
och kraften att trösta dem
lyser som döden, snäckskalsvit och bengul
en sked grädde, tätvispad och frasande
en handfull tabletter, ett frostkallt glas




Fri vers av Grävling
Läst 143 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-03-26 16:20



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Den stillsamma vita döden. Vackert!
2020-03-26
  > Nästa text
< Föregående

Grävling
Grävling